Per Lindblad | Tips som mäklare

Per Lindblad är en duktig mäklare i centrala Stockholm som dagligen säljer bostäder för alla olika kunder, unga som gamla. Per har sedan 2013 varit anställd på fastighetsbyrån och blev registrerad mäklare i Juli 2010 vilket gör att han har varit mäklare i 7 härliga år nu med mycket erfarenhet. Väldigt många väljer att anställa Per endast för att han är en sådan trevlig mäklare med stor förståelse för kunderna. Han har sålt bostäder för 130 miljoner kronor i Stockholm vilket är väldigt bra och visar att han även säljer dyrare bostäder.

Tips från Per

Många undrar hur Per har lyckats så bra som mäklare med så många kunder och just därför har han svarat på dessa frågor och gett tips till er som har framtidsdrömmar som mäklare. Många tror att livet som mäklare är ett väldigt flott jobb med att gå runt i kostym och tjäna massa enkla pengar, men så är det verkligen inte. Det handlar om att få goda kundrelationer och skapa förtroende för kundena, genom att man gör detta blir kunderna glada och litar på dig som ska ta över uppdraget att sälja deras bostad.

Man bör vara väldigt uppdaterad också på det senaste inom bostadsmarknaden och veta vad man kan sätta för utgångspris och vad man tro bostaden kan säljas för. Detta är en väldigt viktig pelare till att bli en duktig mäklare, att vara påläst! Sätter man för högt pris så kommer bostaden inte säljas för då kommer folk tycka att priset är för högt, medan sättar man alldeles för lågt så kommer bostaden säljas för billigt helt enkelt. Dock kan det vara smart att sätta lite lägre pris för då blir de potensiella köparna intresserade och detta skapar budgivning. Det är ett väldigt bra sätt att få upp priset på bostaden för har man några som är intresserade då är det lätt för dem att vara med i tävlingen och lägga högre och högre bud.


Följ Per Lindblads tips till att bli en duktig mäklare och en som bryr sig om sina kunder!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Peter Eriksén

Filson - Hepcat

Mattias Holm | Historiska Hem