Henrik Kvick | Entreprenören om sina företag

Henrik Kvick är en entreprenör som till skillnad från många andra hade pojkdrömmen att starta eget företag och driva sitt eget utan att någon sa till honom vad han skulle göra. Han visste redan under ton-åren att en dag så skulle han gå sin egen väg och starta upp ett företag som skulle göra precis det han ville. Och det har han idag lyckats med!


Företag

Henrik kvick driver idag tre stora företag som egentligen är rätt så olika varandra. Dessa företag är "Netjobs" som är ett stort företag angående rekrytering och jobb, det andra företaget är "Net Gaming Europe" som är ett svenskt holdninbolag som investerar inom spelbranchen på internet. Det sista företaget som är det största och lyckats best är ett företag som flera tusen använder dagligen, detta är matsajten "MyTaste". Henrik kvick är dagligen aktiv i dessa företag och brinner till tusen procent till att företagen ska gå så bra som möjligt med sina nöjda kunder.

Fritidsintresse


Henrik har flera fritidsintressen med det största av dem alla är fotbollen, han har brunnit för sporten enda sedan han var liten pojke. Drömmen var ju såklart som alla andra hade när de var mindre att bli den nye Zlatan och endast leva på fotbollen. Det blev dock inte så utan Henrik gick sin egen väg med minst lika bra framgång. Henrik tittar gärna på fotboll och favoritlagen är IFK Norrköping som spelar i allsvenskan samt AC Milan som är ett lite större lag ifrån Italien. Han börjar dock uppskatta internationell toppfotboll mer som serierna La Liga, Premier League och Serie A.

Framtid


Henrik Kvick kommer i framtiden att fortsätta kämpa för han företag och att dessa ska bli så bra som möjligt för sina kunder. Enligt honom själv kommer han aldrig släppa dem och lägga sig på den lata sidan utan han kommer alltid vilja kämpa för de bättre, både för honom själv och för hans företag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick

Michael Montin - Mäklare i Marbella