Michael Montin - Mäklare i Marbella

Michael Montin är en mäklare som idag arbetar i Marbella, Spanien. Det för för 5 år sedan han fick chansen tillsammans med sin kollega från Mäklarhuset i Stockholm att starta upp en kontor nere i Spanien. Michael kände snabbt att det var det rätta valet att gå, då bostäder i utlandet aldrig varit så populärt som det är idag. I början var det svårt då inte alla kände till om detta att dem hade öppnat upp ett mäklarkontor nere i Marbella. När ryktet började sprida sig gick det dock väldigt bra!

Visningar varje vecka

Varje vecka kommer det ner flera familjer som är intresserade av antingen en lägenhet eller en villa nere i den härliga solen. Ofta är det något rikare familjer som kommer ner säger Michael men även andra som köper en mindre lägenhet där. Eftersom priserna i Marbella inte är alls lika höga som i Sverige blir det inte lika dyrt att köpa och hålla igång en bostad under året. Dock anser Michael själv att man iallafall vill åka ner dit minst två gånger per år och se över bostaden.

Läs mer på bloggen

Michael Montin flyttade ner till Marbella tillsammans med sin familj och det är något han verkligen inte ångrar. Han älskar solen och den härliga värmen, samtidigt som han får fortsätta med sitt arbete med att sälja bostäder. Läs mer på om hans blogg hur han lyckades med detta och just varför det blev Marbella.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick

Filson - Hepcat