Övervinn stressen med stresshantering-ACT

Stresshantering ACT erbjuder flera kurser och tjänster för att just du ska kunna övervinna och släppa din vardagliga stress, bland annat. Att ständigt behöva tänka på arbetet och den stressiga vardagen blir för mycket för hjärnan och att vara stressig leder till ännu mer stress.

Vardaglig Stress

Många blir stressiga eftersom de på jobbet har mycket att göra så att de inte hinner med det, då fortsätter dem att tänka på det efter arbetet. Detta är helt fel dock, man ska endast tänka på jobbet när man är där och inte utanför. För många är detta svårt då det sitter kvar i huvudet, dock ska man försökta tänka att dörren in till jobbet gör att där får du tänka på det, när du stänger den dörren och lämnar ska du även lämna kvar dina tankar där. Stresshantering-ACT hjälper dig med detta och visar dig hur du bör tänka för att slippa den vardagliga stressen.

ACT

Prevo som företaget heter bygger på Acceptance och Commitment. Acceptans betyder att du ska lära dig att hantera den stress som är oundviklig, och att ta steg mot det som är viktigt i livet. Commitment menas att du ska hantera de hinder som uppstår på vägen. Ska man förändra sitt liv behöver man ofta ta kraft från de djupa källorna.


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick | Entreprenören om sina företag

Henrik Kvick

Michael Montin - Mäklare i Marbella