Norrlands Motoroptimering

Norrlands motoroptimering erbjuder chiptrim, motoroptimering och adbluebox för dig som vill få den optimala bilfärden med både en snabbare bil och lägre bränsleförbrukning.

Motoroptimering

Motoroptimering eller ett chiptrim är endast mjukvara som installeras på bilen. Dagens bilar blir idag begränsade i form utav lägre hästkrafter och mindre drivmoment. Detta för att de ska kunna sälja olika modeller utav bilen i form utav hästkrafter till rätt motor. Det beror även på vilket land bilen ska säljas i och säljas inom. En del länder har starkare krav i form utav att bilen inte får producera en viss hästkraft och drivmoment. En motoroptimering gör att man tar bort dessa begränsningar och låter bilen köra utan en begränsning.

Lägre bränsleförbrukning

Många tror att en motoroptimering lämnar en negativ effekt på motorn och bilen, detta stämmer inte. Det är endast ett program som installeras och inte någon mekanisk del vilket gör att den inte går sämre eller lämnar en negativ effekt. När en motoroptimering installeras skapas det en balans mellan prestanda och ekonomi som gör att du optimerad motor drar mindre bensin. Detta beror på att motorn kan köra på lägre varvtal och därav lägre växel, vilket gör att motorn drar mindre bränsle.

Kundens önskemål

Norrlands Motoroptimering optimerar bilen efter kundernas önskan, vill kunden ha en bil med mer prostanda optimerar företaget den efter det. Vill han eller hon däremot att bilen ska dra mindre bränsle, optimerar dem efter det. Många undrar även om man själv måste upp till Norrland där företaget har sin verkstad, svaret på detta är att Norrlands motoroptimering arbetar för en enklare och effektivare vardag både för företag och privatpersoner. Alltså försöker de alltid anpassa sig efter kundens önskemål och kan därför ta sig till dig om så önskas.

Vill ni optimera er bil? Kontakta då Norrlands motoroptimering redan idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick | Entreprenören om sina företag

Henrik Kvick

Michael Montin - Mäklare i Marbella