Peter Eriksén

Peter Eriksén har som du kanske hört talat som är en toppmäklare i centrala Stockholm och en av de mest betrodda mäklare i hela Stockholm. Det finns inte många som är på den här nivån, eftersom Peter har sålt bostäder med så många nöjda kunder och sålt lyxvillor till enorma priser. Om det finns någon mäklare ska du hyra i Stockholm, det här är killen med en 8:e plats på den mest engagerade mäklaren.

Stor mäklare

Peter Eriksén har varit registrerad mäklare sedan 1993 med mycket bra resultat. Han var väldigt ung när han blev egenföretagare år 1990, med detta har han tagit med sig mycket erfarenhet och drivkraft. År 2008 blev han delägare på Innerstan mäklarfirma. Företaget såg omedelbart Peters potential och erbjöd honom att bli delägare i företaget. Idag säljer Peter endast de exklusiva bostäderna för flera miljoner kronor varje månad. Han har hellre mindre och väldigt nöjda kunder istället för många och onöjda. Under de senaste sex månaderna har Peter sålt bostäder för 333 miljoner kronor, vilket inkluderar både lägenheter och villor.

Största försäljningen

Peters Eriksen viktigaste eganskap är att han är mycket driven vill alltid sälja ett hem till högsta och bästa pris, samtidigt som han är mycket personlig och noga med att kunden ska vara nöjd med hur försäljningen går till. Något som imponerar mycket är att Peter lyckades sälja Sveriges dyraste fritidshus. Villan ligger på Strömsö utanför Lidingö och såldes för totalt 47 miljoner kronor. Detta var inte en lätt match för Peter eftersom han från början var tveksam då det var en så extremt stor affär. Han kände till ön och byggnaden då det är drömhuset med bästa läget i hela Stockholm. Ägaren och den före detta ägaren till fritidshuset blev väldigt nöjd med försäljningen. Vill du sälja din villa eller lägenhet? Kontakta då Peter Eriksen redan idag och prata med honom om hur du vill att försäljningen ska gå till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick | Entreprenören om sina företag

Henrik Kvick

Michael Montin - Mäklare i Marbella