CommZone | Ändringen som gör förändringen

CommZone är ett företag som drivs utav Andreas Sander som före detta var polis i tio år. Han kände dock att det inte var det han ville göra, genom kunskap från arbetsyrket startade han därför upp CommZone.

Om Commzone

CommZone grundandes 2012 eftersom Andreas ville sprida sina kunskaper kring personlig och företagscoaching. Han anser att han har en unik erfarenhet av att vända människors begränsningar till tillgångar. Med det menar Andreas att CommZone förändrar det du anser drar ner dig till något positivt. Med ett annat tankesätt blir vardagen enklare och du tycker inte att saker är lika jobbigt längre.

Tjänster

Tjänsterna commzone erbjuder består utav coaching, föreläsningar och konflikthantering. Företaget erbjuder både privat- och företagscoaching i form utav att hitta sina drivkrafter och skapa en riktning att jobba mot. Att ha uppsatta mål är väldigt bra då man själv ser sina resultat och kan glädja sig till dem. Föreläsningarna består av olika delar där Andreas berättar om sina erfarenheter och hur du kan förändra ditt beteende, välmående och prestation. Till sist hjälper CommZone dig med konflikthantering, detta för att du ska slippa vara konflikträdd och se problemen på ett annorlunda sätt.

Känner du att du vill ha hjälp med något av dessa problem? Ta kontakt med CommZone redan idag för och övervinn dina tankar!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick | Entreprenören om sina företag

Henrik Kvick

Michael Montin - Mäklare i Marbella