Bildekor Stockholm

Bildekor Stockholm är experter på skyltar, ljusreklam och bildekor med många nöjda kunder. Thornströms som företaget heter grundades år 1923, då hade företaget i huvud fokus att skapa traditionell skyltmålning då ljusreklamer och bildekor inte var så vanligt.

Bildekor

Thornströms erbjuder ett stort utbud utav olika reklamprodukter som hjälper dig att visa ditt företag för kunderna och bli aktiv på marknaden. En utav deras vanligaste produkter är bildekor då flera och fler vill ha sitt företags logga på sin bil. Detta är ett väldigt bra reklam alternativ då bilen blir som en stor rullande reklamskylt. Har man då en fin bil som gör lite uppmärksamhet är det ett perfekt alternativ för den som är villig att sätta dit reklam på den. För bästa resultat bör man ha en ganska stor och synlig skylt på fordonet, dock vill inte alla detta då det förstöra utseendet på bilen.

Ett annat bra alternativ är att ha en liten mindre text med företagets logga antingen bak på bilen eller som de flera gör vid sidan av bilen på ett snyggt ställe den passar in på. Thornströms hjälper dig med detta och anger sin uppfattning utav reklamskylten.

Reklamalternativ

Förutom bildekor erbjuds dekaler som kan sitta i rutan till ert kontor eller butik. Även dessa kan man sätta i en bilruta för att få sitt företag att synas. Fönsterdockor kan vara lite olika saker, antingen en docka som står i ett fönster och visar upp ett klädesplagg eller liknande. Alternativt kan det vara text eller figur i ett fönster som visar upp någon produkt eller liknande.

Gatupratare, folietexter och skyltar är andra bra alternativ för dig och ditt företag. Beroende på vilka färgteman och texter ditt företag har på din logga ordnar vi reklamen där efter. Det ska passa in och vara gjort för just er och se att dessa passar ihop.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Henrik Kvick | Entreprenören om sina företag

Henrik Kvick

Michael Montin - Mäklare i Marbella