Borohus | Bygg ditt hus

Borohus är experter på just husbyggen med tusentals villor byggda av alla olika storlekar och former. Företaget är ett av de äldsta företagen inom husbyggen både inom Sverige men även utomlands såsom Danmark. Deras huvudkontor ligger i Mjöbäck i Västra Götalands Län, men har sedan flera kontor och medarbetare utspritt över hela landet. Affärsidén dem har lyder: "Vi erbjuder flexibla boendelösningar med hög kvalité. Tillsammans med ett bra pris gör det Borohus till det självklara valet av hustillverkare".

Deras speciallite är 1-Planshus, 1,5-Planshus, 2-Planshus och Sluttningshus, alltså är deras specialite nästan alla sortes hus. De har tidigare nämnt att inga hus är sig lika och det är verkligen sant. För enligt dem själva har dom aldrig byggt två exakt identiska hus, det finns många hus som är lika varandra men alltid är det något som skiljer dem åt. Antingen kan detta vara storleken på huset, eller att en altan är lite annorlunda eller kanske en större utbyggnad utav köket. Det kan vara allt möjligt och ingen idée är för svår eller dum för Borohus.

En storfavorit av företaget som nästan alla deras medarbetare gillar är "fritidshuset andra Tunet". detta består av tre rum och kök. Huset är alltså lite mindre dock används det ofta som sommarstuga där man bor säsongsvis alternativt är det vanligare med att äldre pensionärer bor i ett sådant bygge. Detta för att villan är lite mindre och när man endast bor två personer behöver man inte lika stor yta, utan oftast blir det jobbigare när rum inte används. Både kostar det mer att värma upp ett större hus, det är ofta större trädgård alltså mer jobb, sedan blir det omständligare att städa.

Har du alltid drömt om ett fritidshus nere vid havet där man på sommaren har det gott och solar tillsammans med sina närmaste? Borohus ordnar detta till dig med ett väldigt rimligt och bra pris!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Peter Eriksén

Filson - Hepcat

Mattias Holm | Historiska Hem