HepCat | Kläder och skor

HepCat

HepCat är ett företag som är experter på märkeskläder och märkesskor. Företaget har även väskor, huvudbonader och accessoarer för alla dess smaker med riktigt fina märken.

Red wing


Red Wing är ett märke företaget är väldigt stolta över och rekommenderar stort då kvalitén är enastående. Red wing har till största delen fokuserat på skor, kängor och accessoarer till dessa. Hepcat beskriver dem själva som en lyxpryl då priserna ofta ligger på lite utav de dyrare men enligt dem själva är det värt till 100%.

Skorna är väldigt snygga men samtidigt sköna, det är de som skiljer en kvalitets sko från en lite billigare sko. De billigare kan vara väldigt snygga de med men man märker stor skillnad när man har gått en bit med skorna. Eftersom dessa skor också håller väldigt länge blir det värt i slutändan då man kan ha dessa mycket längre utan att de faller isär. Red win är alltså en stor rekommendation för både den som älskar lite lyxigare skor eller den som vill ha något med kvalité.


Dickies

Dickies är ett varumärke som till högsta grad har fokuserat sig på Jeans, byxor, overaller och denim. Deras koncept är något som skiljer många andra varumärken ifrån då de enda från starten har velat fokuserat sig på arbetskläder världen över. De har alltid velat att deras kläder ska vara de mest slitstarkaste på marknaden då de från början var fokuserade till arbetstagare och de vill fortsätta detta koncept. Dock har företaget börjat gå ifrån att bara fokusera på arbetskläder utan att även ge ut kläder till mer alldagliga folk. 

Är det kvalité du vill ha då detta rätt märke för dig, kläderna är väldigt snygga men då även praktiska eftersom de håller för det mesta och är mycket mer slitstarkare än konkurrenterna. Just därför är Dickies en stor rekommendation från återförsäljaren HepCat.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mattias Holm | Historiska Hem

Tips om sida | KAPITAL & FINANS

Peter Eriksén