Daniel Gyllendahl | Mäklaren med framgång

Daniel Gyllendahl är en framgångsfull mäklare som idag befinner sig i centrala Stockholm. Daniel är till skillnad från många andra mäklare i centrala Stockholm väldigt ung med mycket erfarenhet. Han är en mäklare som bryr sig väldigt mycket om sina kunder och har fått väldigt positiv respons.

Träning

Daniel har ett väldigt stort intresse för träning och hälsa, detta gör att han väldigt ofta är ute och rör på sig. Enligt Daniel själv hjälper träningen till väldigt mycket med att hålla sig pigg och kunna vara trevlig mot sina kunder och det är han inte ensam med. Många anser att träning hjälper till väldigt mycket då man sover bättre om nätterna, håller sig piggare på dagarna och känner sig allmänt gladare. Daniel anser att han behöver den motion för att kunna hålla sitt humör uppe och kunna hålla så många bollar i luften samtidigt. Då han dagligen har försäljningar av bostäder till vädligt höga priser.


Kunder

Daniel Gyllendahl omsätter idag väldigt mycket då det går bra för honom som mäklare. Många väjer att anställa Daniel då de anser att han är väldigt engagerad och bryr sig om sina kunder. Han vill alltid det bästa för dom och nöjer sig aldrig tills kunderna är 100% nöjda med sin försäljning. Daniel anser själv att om han hade varit i deras situation och skulle sälja en sådan stor grej som sin bostad så skulle han själv vilja ha en mäklare som var insatt och brydde sig om sina kunder. Just därför har han valt att vara en mäklare som många ser upp till och vill anställa för att sälja sina bostäder.


Rekommendation

Jag rekommenderar starkt Daniel Gyllendahl som mäklare i centrala Stockholm. Har du eller känner du någon som vill sälja en bostad i detta området anser jag att Daniel är den rätta personen för jobbet. Han säljer allt i från stora villor till mindre bostadsrätter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Peter Eriksén

Filson - Hepcat

Mattias Holm | Historiska Hem