Badrumsfixaren | Få ditt drömbadrum

Vill du ha det nyaste och finaste badrummet i Stockholm?  Då rekommenderar jag att du kontaktar badrumsfixaren som är experter på just renovering av badrum. De bygger om alla olika sortes badrum, alltifrån stora med bubbelbadkar till lite mindre med endast en toalett och ett handfat.

Idéer

Badrumsfixaren har idag flera exempel och idéer på hur just ditt badrum ska bli så bra som möjligt, både till din smak och funktionalitet. Många vill ha sitt badrum helt vitt medan andra vill ha med lite trädetaljer eller något annan finess. Allt detta går att ordna och inga idéer är dumma. Utan ofta går det till så att kunden har en bild på hur han eller hennes badrum ska se ut. Utifrån denna bild skapar vi en liten annorlunda plan för att passa just ditt badrum så bra som möjligt. Självklart är det upp till kunden att sedan avgöra hur han eller hon vill ha det och om de är nöjda med vår idé.

Unikt koncept

Badrumsfixaren är billiga i pris med tanke på vad man får ut utav det. Många andra badrumsbyggare bygger endast badrummet men det unika med badrumsfixaren är att du som kund inte behöver anlita designers på ett håll och sedan byggfirma på ett. Badrumsfixaren ordnar både med själva designen på badrummet och sedan bygger det åt dig. Detta gör det bekvämt för dig som kund och riskerna minimeras att ett missförstånd ska uppstås då samma firma har gjort designen och bygget.


Exempelbyggen

Företaget har flera exempel på byggen som både har designats och renoverats av dem, känner du att du skulle vilja ha något liknande av detta till ett väldigt bra pris är badrumsfixaren ett väldigt bra alternativ. Nedan ser du bilder på badrum i olika delar i stockholm som har utförts av företaget:



Just nu har företaget flera rabatter, därför är detta en unik möjlighet för dig som kund att renovera ditt badrum och få ditt nya drömbadrum.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Mattias Holm | Historiska Hem

Svensk Ekonomiplanering

Övervinn stressen med stresshantering-ACT